soc-facebooksoc-twitter
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 05. kedd, 19:31

Üdvözöljük a megújult Domus Vinorum borház weboldalán!

Filozófiánk egy régi hagyományra épül. Sok bort megkóstoltunk, hogy csak azokat a kiváló magyar borokat forgalmazzuk, amelyeket tiszta szívvel tudunk ajánlani. Nem kell vidékre utaznia, hogy megkóstolhassa Magyarország borvidékeinek nedűit. Térjen be hozzánk, a belváros egyedülálló boros pincéjébe, ahol egyedi programokat biztosítunk Önnek és vendégeinek. Megújult borszaküzletünk több mint 200 fajta magyar bort kínál Önnek.

Nagy borvidékek neves borait, kis pincészetek kézműves borait. A forgalmazott borok nagy részét borlapunkon, helyben fogyasztásra is megtalálja.

logo2

A borok mellett 20 féle pálinka és pezsgő közül is választhatnak vásárlóink. A vásárlást sommelier segíti tanácsaival. A jól áttekinthető borkínálat mellett kiegészítőket is forgalmazunk.

A helyszín különlegességét a borszaküzlet alatt található hatalmas étterem-borpince adja, ahol nem csak a mutatós italkülönlegességekben lehet gyönyörködni, de ez a rendhagyó környezet alkalmas egy hangulatos este eltöltésére is.

A megújult Domus Vinorum-ban szeretettel várjuk vendégeinket és csoportokat rendezvények és üzleti események alkalmával is


Módosítás dátuma: 2012. július 02. hétfő, 13:28