soc-facebooksoc-twitter
borkostolo-3

Rendszeresen szervezünk bor, pálinka valamint pezsgő kóstolókat. Ezek helyszíne a borszaküzlet alatt elterülő közel 600 m2-es pincerendszer, mely egyedi, varázslatos hangulatával Budapest igazi különlegessége.

A szervezett programokon kívül betérő vendégeinknek illetve kisebb csoportoknak is tartunk kóstolót. A legrövidebb programunk során, fél óra alatt sétálhatnak körbe vezetővel a látogatók és kóstolhatnak bor, pálinka valamint pezsgő különlegességeket. Pincerendszerünkben egyidejűleg akár 150 fő részére is tudunk ültetett kóstolást tartani.

Kösse össze a kóstolót egy ebéddel, vagy vacsorával. Nálunk étkezni is lehet előzetes egyeztetés alapján. Akár gálavacsorát is szervezhet! Nem kell vidékre utazni, nem kell külföldi partnereivel étterembe menni. Egyedi helyszínen, egyedi programokat biztosítunk. Tegye meg mindezt egy rendkívüli ,belvárosi borospincében.Baráti rendezvények, céges vacsorák, üzleti tárgyalások, sajtótájékoztatók, és egyéb rendezvények szervezésénél gondoljon ránk, ha egyedi helyszínre vágyik.

borkostolo-1